Om mig

Jag heter Karin, är 27 år och är i verkligheten civilingenjör inom kemi.

Jag syr mycket av mina egna kläder eftersom jag då kan få dem precis som jag själv vill ha dem. Dels kan jag få plagg som har en annan stil än vad som för tillfället är modernt och dels kan jag få dem att passa just min kropp på ett helt annat sätt än fabrikssydda plagg. För det mesta följer jag köpta mönster men ändrar ibland detaljer för att få dem att vara mina egna.

Stickning är min andra handarbeteshobby och även där försöker jag förse mig själv med fina saker som jag annars hade haft svårt att köpa. Jag stickar allt från strumpor till spetssjalar, via tröjor och koftor. För det mesta stickar jag som sagt till mig själv, men ibland smyger det in sig lite gåvor också.

Sedan får man ju inte glömma att jag syr och stickar för att jag älskar att skapa saker med händerna!

När jag inte handarbetar tycker jag om att gå långa promenader med ovan nämnda sambo, rida min ridskolelektion varje vecka och läsa fantasyböcker för att fly från den här världen litegrann.

Vill du veta något mer? Lämna i så fall en kommentar så ska jag försöka svara.

Annonser

3 thoughts on “Om mig

    • Tack! Vad roligt att du hittade hit! För mig är det nästan mer tålamodsprövande att hitta det jag vill ha i affärer än att sy det själv. 🙂

      • Ja, det är sant. Kan man sy blir det ju säkert så. Jag har sytt upp istället och det funkar ju lite bra bara att man får betala för det. Men jag ska banne mig lära mig att sy igen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s