Pojkvänsstrumpor version 2

Bild
De här strumporna till min pojkvän blev klara lagom till att vi hade flyttat in i vår lägenhet och insett att den har ganska kalla golv. Nu går han visserligen runt i tofflor inomhus ändå, men ett par trevliga yllestrumpor i dem är ju inte fel.
Mönster:  Spice Man fast egentligen har jag stickat efter Firestarter, men utan flätor.
Garn: DROPS Fabel
Stickor: 2,5 mm strumpstickor

När pojkvännen provade strumporna var hans första kommentar att jag nog blivit bättre på att sticka strumpor sedan det förra paret jag stickade till honom, eftersom de här satt lite bättre. Antingen är det orsaken eller så har jag ett bättre mönster att gå efter eller så beror det på att jag faktiskt kunde mäta hans fötter den här gången eftersom strumporna inte var en överraskning nu. Hursomhelst är han nöjd och då är jag nöjd.
Bild
Om det är något som jag är en smula besviken på här, så är det garnet. Jag hade inte förväntat mig att det skulle vara så melerat som det faktiskt är. Även om det gör att strumporna blir lite mer intressanta, försvinner det lilla mönster som  jag stickade in i dem totalt. På ovansidan av foten har jag stickat en bruten resår för att ge lite mer töjbarhet och göra det lite roligare att sticka, men det syns inte alls nu.

These socks for my boyfriend were finished right when he and I moved into our appartment and discovered that it has rathre cold floors. He likes the socks alot and claims that they fit better than the last pair I made for him. It could be that I’ve improved my knitting skills or that I have a better pattern or that I simply could measure his feet this time around…
I’m a bit dissapointed by just how varigated the yarn is. The broken ribbing that I put on top of the feet dissappears completely.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s