Pojkvänsstrumpor

Jag lyckades hålla mig ganska länge innan jag föll för tvånget att sticka något till min pojkvän. Men han fyller år i nästa vecka så det var så lägligt att jag inte kunde undvika det. Faktiskt är det här det första jag stickar åt någon annan. Strumporna är ju en present så jag har inte kunnat ta några mått. Därför är jag lite spänd på om de kommer att passa eller inte. Längden är jag ganska säker på, men vidden är det lite värre med. De är åtminstone rejält elastiska, så förhoppningsvis går det bra.

Garnet är Regia Cotton Flowers Color och har varit väldigt trevligt. Det är mjukt som bomull och värmande som ull. Kanske inte så konstigt eftersom det innehåller både och… Jag har stickat med 2,5 mm stickor, vilket tidvis var frustrerande. Det tar sån tid att komma någon vart.

Skaftet och översidan av fötterna är stickade i en variant på resårstickning. Jag ville ha något som var elastiskt, men mer intressant än den vanliga 2 rm, 2 am. Nu var det 4 rm, 2 am på två varv och sedan 1 rm, 2 am, 1 rm, 2 am på två. Jag gillar det skarpt.

Annonser

One thought on “Pojkvänsstrumpor

  1. Ping: Pojkvänsstrumpor version 2 | Lite Av Varje

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s